PERSONALEN PÅ GG’S

LENA MATTSSON – BUTIKEN

Lena är utbildad näringsfysiolog och rådgivare, hundfysioterapeut, biopat och homeopat på djur och har även läst veterinärmedicin, immunologi och delar ur agronomutbildningen. Hennes fokus är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande genom att tillvarata och stärka hundens och kattens egna resurser. Idag hjälper hon och ger råd till hund och kattägare runt om i Sverige och i det arbetet har hon god hjälp av sin mångåriga hund och katt erfarenhet. Hon är en av grundarna till Standardt Produkter serien som bygger på hunden och kattens ursprungskost och leverne. Arbetar idag enbart som rådgivare och utvecklare på konsultbasis hos Standardt Produkter.
Göteborgs GG Hund & Katt startades av Lena Mattsson. Lena har en bred hund- och kattkunskap både som aktiv ägare och uppfödare. Under 15 år födde hon upp engelsk bulldog och perserkatt. Hon har idag toypudel och finsk lapphund och hennes intresse är inriktat mot kost och kostproblem.


STEFFI – BUTIKEN

Steffi har jobbat hos oss sedan februari 2014. Hon är diplomerad hundmassör, hunddagisföreståndare och är under utbildning till hundfysioterapeut.
Steffi föder upp Norsk skogkatt under stamnamnet SE*Hjortrongull’s. Främsta målet med hennes avel är att få fram psykisk och fysisk friska och sociala katter som motsvarar rasstandarden. Katterna är med i alla vardagssituationer vare sig i tvättstugan, under sonens nattningsrutiner eller på familjepromenaderna. Katterna utfodras huvudsakligen med individuell anpassad rå föda för att säkerställa de olika näringsbehoven. Steffi har växt upp med kaniner, nymfparakiter, katter, hundar, hästar och marsvin. Under årens lopp har hon även haft hamstrar, möss och majsormar. I en snar framtid kommer också en Miniatyr-bullterrier tillhöra familjen.
Hos Steffi kan du boka för hundmassage samt komma in för att få klippt klorna hos din katt; även tålmodiga hundar ger hon sig på.


JESSICA – BUTIKEN/INHOPPARE

Jessica har arbetat hos Göteborgs GG Hund & Katt sedan 1999. Hon har under flera år hållit kurser i vidareutbildning av valpar, unghundar och vardagslydnad. Jessica har ett konsultföretag inom hundtjänsten med myndigheter, organisationer och företag som uppdragsgivare. Arbetet i det egna företaget delas i huvudsak mellan olika projekt inom viltforskning och viltförvaltning där hundar används. Hon ansvarar t. ex. för utbildningen av Länsstyrelsernas och Viltskadecenters hundekipage som används vid spårning av varg och björn, samt för utbildningen i ID-spår i Svenska jägareförbundets forskningsprojekt ”Förbättrat eftersök”. Jessica konsulteras även flitigt inom andra delar av hundtjänsten såsom instruktörsutbildningar, spår- och specialsöksprojekt både i Sverige och i andra länder. Jessica är aktiv inom bruks, vallning och lydnad med de egna hundarna. Vid sidan av arbetet har Jessica studerat biologi på universitetet.
Driver idag SWDI – Scandinavian Working Dog Institute


CHRISTINA KARLSSON – VETERINÄR

Christina har varit veterinär sedan 1986 och har en smådjursmottagning i Mölnlycke. Hon är även ambulerande veterinär. Christina är drop-in veterinär på Göteborgs GG Hund & Katt sedan 1991 (vissa fall tidsbeställning). Christina är hästägare och tävlar aktivt i dressyr.